Abonare
Tel: 0734 279 249 | 0238 702 704
Orar: L - S (09:30 - 19:30)

TRATAMENTE FACIALE PERSONALIZATE

TRATAMENTE FACIALE PERSONALIZATE

Indiferent de varsta, tenul are nevoie de rasfat!

Kristin Center recomanda ca punct de plecare al oricarui tratament cosmetic examinarea tipului de ten! Intelegerea si determinarea corecta a fiecarei caracteristici pe care pielea o prezinta, este baza primordiala in obtinerea unor rezultatelor maxime!

Orice tip de ten, indiferent de varsta sau sex, necesita o curatare profesionala realizata in conditii sterile! Contactul direct si zilnic al tenului cu aerul poluat, il face mult mai sensibil, comparativ cu alte portiuni ale corpului! Baia de aburi cu ozon si recunoasterea tipului de ten reprezinta cheia succesului in obtinerea rezultatelor vizibile si benefice!

Tratamentele Kristin realizate in conditii de igiena maxima iti vor oferi de la o exfoliere faciala blanda (de eliminare a celulelor moarte si a impuritatilor de la suprafata pielii), pana la o curatare profunda (prin aducerea la suprafate pielii a sebumului cumulat in straturile profunde)! Din pacate, aceste tratamente cosmetice sunt imposibil de realizat acasa!

Un tratament bun,revolutionar, trebuie sa asigure clientului rezultate de protectie a tenului timp de o luna sau poate chiar mai mult (aici nu vorbim despre un ten cu probleme care necesita ingrijiri atente si speciale!).

Alegerea tehnicilor potrivite de tratament depinde doar de experienta cosmeticianului! Poti recunoaste drept expert un cosmetician cu usurinta, prin sfaturile oferite pentru acasa (pentru continuarea efectului tratamentelor impuse la salon) si care sa vina in ajutorul muncii sale. Explicatiile din timpul tratamentelor cosmetice sunt esentiale pentru client, intrucat contribuie la intelegerea si aprecierea deplina a necesitatilor specifice pielii!

Nu ar trebui sa se practice tratamentele faciale clasice! (vapori,extractii manuale,masca…) Nimeni nu are nevoie de acelasi tratament consecutiv de intretinere! Nevoile pielii sunt intotdeauna diferite, iar paracticarea unor tehnici repetate duce la pierderea echilibrului pielii, a ph-ului, a elasticitatii si a tonusului muscular, ca urmare a lipsei de profesionalism!

Un tratament facial profesional are rezultate imediate dupa terminarea lui! Iritatiile excesive, urmele, semnele si vanataile determina cicatrici prin lezarea tesutului cutanat! Tratamentele faciale personalizate prin tehnici combinate au rezultate uluitoare nu doar asupra tenului! Ele influienteaza in mare masura psihicul persoanei tratate, care simtindu-se bine in interior, beneficiaza de o crestere a increderii in sine, avand ca rezultat un ten radiant, curat, neted, fin si catifelat!

Lasati un Comentariu