Abonare
Tel: 0734 279 249 | 0238 702 704
Orar: L - S (09:30 - 19:30)

Pigmentarea sprancenelor” fir cu fir”, tatuajul cosmetic sau machiajul semipermanent

Pigmentarea sprancenelor” fir cu fir”, tatuajul cosmetic sau machiajul semipermanent

Atentie!!! Informati-va bine inainte, de autorizatiile DSP existente pentru practicarea aceastei tehnici in saloanele in care mergeti!!!

 

SFATUL KRISTIN CENTER BUZAU:

“DECLARATIILE PE PROPRIA RASPUNDERE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE PRIVIND PRACTICAREA TATUAJULUI COSMETIC, INMANATE SPRE A FI COMPLETATE CU DATELE DV. INAINTE DE ACEASTA PROCEDURA , SUNT INTOTDEAUNA CERUTE IN SALOANELE AUTORIZATE; EFECTUAREA PIGMENTARII PRESUPUNE RISCURI SI NU SE POATE FACE FARA ACORDUL DV. ; ACESTE DOCUMENTE SUNT OBLIGATORII PENTRU EFECTUAREA ORICAREI PRACTICI DE TATUAJ COSMETIC!”

 

KRISTIN CENTER BUZAU iti recomanda aceasta procedura in cazul in care:

  •  sprancenele tale sant rare si aspectul lor nu este nici pe departe unul bine conturat;
  • doresti acoperirea unor cicatrici sau semne care, estetic vorbind, se prezinta sub forma leziunilor cutanate;
  • forma naturala a sprancenelor nu este in concordanta cu trasaturile si formei fetei tale (nu prezinta o arcuire suava, cu punct de ascendenta dulce in exteriorul irisului);
  • atunci cand este vizibila lipsa anumitor portiuni din spranceana naturala;
  • iti doresti ca intodeauna sa ai un aspect natural si ingrijit al sprancenelor.

Tehnica de pigmentare “fir cu fir , numita si tehnica sprancenelor “3D , iti poate vindeca dependenta de creioane si farduri. Firele de par nu sunt smulse, ci se realizeaza o pigmentare subtila care imita prezenta firelor de par pe toata suprafata sprancenei. Astfel, se completeaza spatiile goale prin linii mici, dand un aspect natural, placut si personalizat.

Nu putem vorbi despre o procedura dureroasa, intrucat inaintea efectuarii ei, se aplica pe piele un anestezic de tip crema sau spray. Imediat dupa terminarea tatuajului cosmetic, culoareasprancenelor ramane una intensa, pentru ca, dupa cateva zile, sa se deschida treptat, pana la stabilizarea finala.

Pentru un look natural si mereu ingrijit, alege cu incredere pigmentarea sprancenelor prin tehnica” fir cu fir”!

Lasati un Comentariu