Abonare
Tel: 0734 279 249 | 0238 702 704
Orar: L - S (09:30 - 19:30)

Masajul facial „Kristin Center”

masaj_KMasajul facial este un tratament realizat in mod personalizat de centrul KRISTIN CENTER, care ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, dar si a reducerii semnelor de imbatranire. Alaturi de numeroasele beneficii oferite pielii, masajul facial ajuta la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, a durerilor de cap si migrenelor. Sedintele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru fermitatea si stralucirea pielii, minimizarea liniilor fine si a ridurilor, pentru hidratare si eliberarea tensiunii.

Beneficii:

Masajul facial poate fi un masaj de sine statator si poate fi inclus intr-o sedinta de tratament cosmetic.La nivelul fetei exista multi nervi si puncte de presiune care transforma aceasta forma de masaj intr-un rasfat. Fie ca sunteti in cautarea unei modalitati de relaxare sau doriti sa evadati din rutina, pur si simplu, un masaj facial este recomandat pentru beneficiile sale asupra intregului organism.

  • Imbunatatirea starii de spirit
  • Ameliorarea congestiei sinusurilor intalnita in cazul alergiilor 

Detoxifierea organismului prin activarea circulatiei limfatice
Ganglionii limfatici sunt raspanditi pe intreaga zona a fetei de-a lungul marginii barbiei si a liniei maxilarului. Masajul facial stimuleaza vasele limfatice si faciliteaza eliminarea toxinelor din zona fetei.